Σκάνδαλο υποκλοπών: πρόταση Θ. Μαργαρίτη για μαζικό συλλαλητήριο
Την οργάνωση μαζικού συλαλλητηρίου από κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών και την υπεράσπιση της δημοκρατίας προτείνει με ανάρτηση του στο facebook ο Θόδωρος Μαργαρίτης, γραμματέας της Ανανεωτικής Αριστεράς και μέλος του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής.
“Η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής στην Βουλή σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι ορθή κίνηση. Και είναι επίσης χρήσιμο να υπάρξει συμπαράταξη όλων των προοδευτικών δυνάμεων στην κατεύθυνση αυτή. Ωστόσο πέρα από τις θεσμικές πρωτοβουλίες (όπως και η πρόταση δυσπιστίας αν χρειαστεί) είναι ανάγκη να υπάρξει άμεση παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα.
Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, συναγωνιστές και φίλοι από όλα τα κόμματα της Δημοκρατικής αντιπολίτευσης, είναι σημαντικό να οργανωθεί ένα ΜΑΖΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ με στόχο την υπεράσπιση της Δημοκρατίας. Κάποτε σε αυτή την χώρα έγιναν μεγάλες ιστορικές κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας για το 114, για την υπεράσπιση του Συντάγματος. Τώρα έχουμε το άρθρο 120. Σε κάθε περίπτωση με αφορμή τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις βλέπουμε τα σκοτεινά παιχνίδια εξουσίας στην Δικαιοσύνη. Επομένως είναι η ώρα για ένα ισχυρό μαζικό κίνημα που θα παρέμβει δυναμικά στις εξελίξεις. Ούτε βήμα πίσω!”.

