“Να λυθούν τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής.” Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ

Τα οξυμένα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, της «πίσω αυλής της Αθήνας», όπως υποτιμητικά χαρακτηρίστηκε από κάποιους, αναδεικνύει στην προεκλογική του πορεία σε πόλεις και χωριά της εκλογικής περιφέρειας, ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Στάμου.

Καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία για την αδιαφορία που επέδειξε στα προβλήματα της περιοχής και τις ψεύτικες υποσχέσεις, με πρώτη την κατασκευή του οδικού άξονα Ελευσίνα –Θήβα -Υλίκη, ένα έργο που ο κ. Μητσοτάκης κατά την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος του 2019, είχε θέσει σε προτεραιότητα και το είχε χαρακτηρίσει απαραίτητο και εμβληματικό. Εξηγούσε μάλιστα πομπωδώς τα αυτονόητα,  ότι δηλαδή η οδική αυτή παράκαμψη της Αττικής, θα μείωνε τον χρόνο και το κόστος μετακίνησης από βορρά προς νότο, θα αποφόρτιζε τον Κηφισό, ανακουφίζοντας την πρωτεύουσα, θα βελτίωνε την ποιότητα ζωής στο Λεκανοπέδιο και θα … αναβάθμιζε τη Δυτική Αττική.

Μια ακόμη ψεύτικη ψηφοθηρική υπόσχεση, που όχι απλώς υποβαθμίζει τη ζωή των κατοίκων και ταλαιπωρεί τους πολίτες. Η κατάσταση γίνεται αφόρητη από την εγκατάσταση εκατοντάδων μονάδων Logistics στο Θριάσιο και οι διελεύσεις φορτηγών υπολογίζονται πλέον των 20.000 καθημερινά, ενώ προβλέπεται να υπερδιπλασιαστούν την επόμενη πενταετία. 

          Ο Δημήτρης Στάμου διερωτάται «τι εμπόδισε και το έργο έμεινε στις καλένδες;».

Αναδημοσίευση από “στο Καρφί”