Μαριζέτα Αντωνοπούλου (TheCaller WEB TV): Το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και θα τιμήσει τη διερευνητική εντολή μετά τις εκλογές

Η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαριζέτα Αντωνοπούλου μίλησε στο TheCaller WEB TV εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η Διδάκτωρ Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας στο ΕΚΠΑ Μαριζέτα Αντωνοπούλου υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρωμένο, σοβαρό και στιβαρό Οικονομικό Πρόγραμμα», ενώ ξεκαθάρισε πως «το ΠΑΣΟΚ θα τιμήσει τη διερευνητική εντολή που θα του δώσει ο λαός στις εκλογές».

Η κα Αντωνοπούλου τόνισε πως «οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας ‘’βύθισαν’’ τη χώρα», μίλησε για την ουσιώδη διαφορά σε σχέση με τα άλλα κόμματα και έχει να κάνει με το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε, εξάλλου, διεξοδικά στους μισθούς στην Ελλάδα, για τους οποίους υποστήριξε πως, σύμφωνα με τα ποιοτικά στοιχεία, το ύψος των μισθών κατατάσσει τη χώρα μας στην τελευταία θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, επισήμανε πως η διαπραγμάτευση για τον κατώτατο μισθό πρέπει να επιστρέψει στους κοινωνικούς εταίρους.

Τέλος, η Μαριζέτα Αντωνοπούλου ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα τιμήσει τη διερευνητική εντολή που θα δώσει ο λαός στην κάλπη της 21ης Μαΐου.

Αναδημοσίευση από “thecaller.gr”