Θ. Μαργαρίτης: “Όσοι και όσες δεν προερχόμαστε από το ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επιμένουμε θετικά στο πολιτικό συμβόλαιο πού από το 2015 έχουμε υπογράψει για ένα πλατύ κόμμα της Κεντροαριστεράς.”

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έχει την στήριξη όλων, δήλωσε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΚΙΝΑΛ και Γραμματείας της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Μιλώντας στον ΑLPHA 9,89 ο κ. Μαργαρίτης πρόσθεσε ότι ο πήχης είναι ψηλά για να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί και επεσήμανε ότι για ητν επόμενη ημέρα απαιταίτει συνεννόηση και συσπείρωση.

«Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έχει σήμερα νέο πρόεδρο με ισχυρή εντολή. Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του με την στήριξη όλων. Του εύχομαι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο του» δήλωσε αρχικά για να προσθέσει ο κ. Μαργαρίτης:

«Η μαζική συμμετοχή στις κάλπες είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Ο πήχης τώρα είναι πολύ ψηλά για να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί. Από αυτό θα κριθούμε. Χρειάζεται την επόμενη μέρα συσπείρωση και συνεννόηση. Όσοι και όσες δεν προερχόμαστε από το ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επιμένουμε θετικά στο πολιτικό συμβόλαιο, που από το 2015 έχουμε υπογράψει, για ένα πλατύ κόμμα της Κεντροαριστεράς. Το οποίο μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ενώνει και άλλες δυνάμεις της ευρύτερης Σοσιαλδημοκρατίας της Ανανεωτικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας. Προχωράμε με στόχο μία ισχυρή παράταξη».

Δημοσίευση από “iefimerida.gr”