Εκδήλωση των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία με θέμα: «Ποια Ευρώπη θέλουμε; Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης»

Οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική ολοκλήρωση και εργάζονται για μια Ομοσπονδιακή Ευρώπη, με ηγετικό ρόλο στην διεθνή κοινότητα, ικανή να προαγάγει τις ανθρωπιστικές και δημοκρατικές αξίες της, ως παράγοντας σταθερότητας σε έναν κόσμο ταραγμένο και αβέβαιο.

Πηγαίνοντας προς την 4η Συνδιάσκεψή τους και κρίνοντας αναγκαίο τον ευρύτερο δυνατό διάλογο για το Μέλλον της Ευρώπης οι Κινήσεις διοργανώνουν στο πλαίσιο των προσυνεδριακών τους εκδηλώσεων μία συζήτηση με τους:

  • Διονύση Δημητρακόπουλο, Senior Lecturer, Birkbeck, University of London και κάτοχο Jean Monnet Chair in Parliamentary Democracy and European Integration.
  • Παναγιώτη Κ. Ιωακειμίδη, Ομότιμο Καθηγητή Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Σωτήρη Ντάλη, Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνών σχέσεων – Διεθνούς Πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  • Αργύρη Γ. Πασσά, Καθηγητή Κρατικής Διοίκησης και Ευρωπαϊκής Ενοποίησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάτοχο Jean Monnet Chair in Public Administration & European Integration.

και με θέμα: «Ποια Ευρώπη θέλουμε; Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης»

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καπόπουλος ενώ εισαγωγική ομιλία θα γίνει από τον Γραμματέα των Κινήσεων Μιχάλη Χάλαρη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί ζωντανά:

•    Facebook – https://www.facebook.com/socialdemoGR/

•    Zoom – https://us02web.zoom.us/j/84546136283?pwd=UGdLVDJ5L1JZSEdJT1M1elFFVWFSQT09