Δράση αλληλεγγύης του Κινήματος Αλλαγής για τον ουκρανικό λαό

Κάλεσμα στους πολίτες για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας απευθύνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Κατόπιν επικοινωνίας του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα, Sergii Shutenko, υπογραμμίστηκε ότι η παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας στον ουκρανικό λαό είναι μείζων προτεραιότητα. Ο Ουκρανός πρέσβης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αλληλεγγύη, που επιδεικνύουν οι Έλληνες πολίτες και επέστησε την προσοχή στην ανακούφιση των προσφύγων από την πατρίδα του.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό τους και να στηρίξουν την προσπάθεια μας για συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η δράση διαρκεί από 3 έως 12 Μαρτίου.

Η συγκέντρωση των ειδών στο Λεκανοπέδιο Αττικής για όσους διευκολύνονται θα γίνεται στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων μας, στη Χαριλάου Τρικούπη 50, καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ.

Εκτός αυτού οι Ν.Ε. του Λεκανοπεδίου καθώς και της υπόλοιπης Ελλάδας καλούνται να ορίσουν χρόνο και τόπο συγκέντρωσης σε κάθε δήμο της αρμοδιότητας τους και να μας ενημερώσουν σχετικά το συντομότερο.

Το ιατροφαρμακευτικό υλικό που συγκεντρώνουμε είναι:

  • Αποστειρωμένες γάζες
  • Επίδεσμοι
  • Ταινίες για συγκράτηση γαζών
  • Μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως παρακεταμόλη (πχ depon, panadol κ.α.)
  • Betadine
  • Οινόπνευμα
  • Σύριγγες

Τρόφιμα: Μακράς διαρκείας όπως κονσέρβες, γάλα (τύπου εβαπορέ), ελαιόλαδο, όσπρια, ζυμαρικά κλ.

Είδη ατομικής υγιεινής, όπως σαπούνι, σαμπουάν, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες, σερβιέτες κτλ. 

Για όποιες απορίες ή διευκρινίσεις παρακαλώ να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα: 210-3665375, -76, -79, 210-3665509, 210-3665638, 6977323160 καθώς και στα mails: info@kinimaallagis.gr και maria_dim_sn@yahoo.gr.