Δημήτρης Στάμου στο Action24: Στα Τέμπη κατέρρευσε το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. (VIDEO)

Στην εκπομπή Action Σαββατοκύριακο» με τη Μαρία Αραμπατζή και τον Θοδωρή Βγενή μίλησε ο Δημήτρης Στάμου,  μέλος  της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη συμμετοχή των βουλευτών Δημήτρη Καιρίδη (ΝΔ) και Γιώργου Βαρεμένου (ΣΥΡΙΖΑ).

Ο Δημήτρης Στάμου, μεταξύ άλλων, τόνισε:

  • Η τραγωδία στα Τέμπη ανέδειξε πάρα πολλά προβλήματα, από ατέλειες μέχρι εγκληματικές αμέλειες και παραλείψεις που είχαν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην κυβέρνηση και μας μιλούσε για το επιτελικό κράτος, το οποίο κατέρρευσε. Και αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε πάλι, μια επικοινωνιακή προσπάθεια να διαχέονται οι ευθύνες.
  • Ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι μέσα σε λίγες ημέρες θα επαναλειτουργήσει ο σιδηρόδρομος. Τι θα κάνει; Τι είναι ο Ναός του Σολομώντος; θαύματα θα κάνει; Τόσα χρόνια γιατί δεν έγιναν;
  • Ο κ. Μητσοτάκης από τη άλλη πλευρά έχει παρέμβει ο ίδιος και επικοινωνεί με την εταιρία που κατασκευάζει το σύστημα τηλεδιοίκησης. Με προσβάλλει και ως πολίτη αυτή η ενέργεια. Πρωθυπουργός της χώρας να παίρνει τηλέφωνο τις εταιρίες. Υπεργολάβος είναι ο κ. Μητσοτάκης;
  • Πέρα από αυτές τις επικοινωνιακές κινήσεις και πέρα από το τεθλιμμένο ύφος στα υπουργικά συμβούλια – μόνο πλερέζες που δεν έβαλαν – να πάμε στη ουσία: Να διοριστούν οι νέοι διοικητές των οργανισμών, του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με διακομματική συναίνεση, να έρθει το θέμα και στη Βουλή, ώστε να αποκαλυφθούν όσοι έχουν ευθύνες μέχρι τώρα.

Ακολουθεί το video: