Γ. Αμοιρίδης: Με δύναμη στην τελική ευθεία ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα – Η συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο και τα ηχηρά μηνύματα

amoiridis1

Δυναμικά κινείται στα Νότια, στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας Γιάννης Αμοιρίδης.

Ο πρώην βουλευτής Πιερίας και πρώην δήμαρχος Κατερίνης ολοκληρώνει με επιτυχία την καμπάνιά του και πάει με αυτοπεποίθηση στην κάλπη της Κυριακής 21ης Μαΐου, ενώ το περασμένο Σάββατο έκανε συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών».

Είναι χαρακτηριστικό πως στη συγκέντρωση του κ. Αμοιρίδη βρέθηκαν αυτοδιοικητικά στελέχη, φορείς, κομματικά στελέχη αλλά και απλοί πολίτες, υποστηρικτές του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

Έτσι και αλλιώς, οι ισχυροί «πυρήνες» υποστηρικτών που είχε δημιουργήσει ο Γιάννης Αμοιρίδης έστειλαν σε όλο το Νότιο Τομέα το μήνυμα της υποψηφιότητάς του.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα Αθηνών ευχαρίστησε συγκινημένος όσους παρευρέθηκαν το Σάββατο στο Παλαιό Φάληρο και μιλώντας από καρδιάς στάθηκε με έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις που «έχτισε» όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής του με την Πολιτική καθώς και σε αυτή την προεκλογική περίοδο.

«Η ανθρώπινη αποδοχή και υποδοχή είναι το μεγαλείο που έχω κερδίσει, γιατί ανεξάρτητα από την ενασχόληση με την Πολιτική και αν θα κερδίσεις ή χάσεις, αυτό που μετράει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις… Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι η βάση της Κοινωνίας. Και αν δεν υπάρχει ανθρώπινο πρόσωπο στην Πολιτική δεν μπορεί να υπάρχει κοινωνική συνοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αμοιρίδης, για να προσθέσει:

«Κατεβαίνω υποψήφιος για να ενώσω τη φωνή μου μαζί σας και να καταθέσω την πείρα μου στην αρματωσιά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για να βγούμε μπροστά και να ξανασηκώσουμε τη χώρα και να ξαναδώσουμε ελπίδα!».

amoiridis2

Αναδημοσίευση από “thecaller.gr”